Eia var jeg der….!

Jeg skulle ønske jeg var på hytta i dag. Spesielt i dag. For nå ser det ut som jeg får oppfylt ønsket mitt om nok regn til at våren virkelig kommer og snøen smelter. Her er meteogrammet fra yr.no for kommende dager:

Herlig masse regn
Skikkelig regnvær i vente!

Jeg kan nesten ikke forestille meg noe koseligere enn å sitte inne på hytta og høre på regnet. Men jeg er faktisk også veldig glad i å være ute i regn – selvsagt skikkelig kledd så jeg slipper å bli veldig våt og kald – det er noe særlig forfriskende med sånt vær. Hvis det i tillegg er lite vind, så er det helt topp turvær etter min mening.

Men akk – jeg må vel holde meg i arbeid noen dager til før det blir hyttetur. Og så er det ikke så aller verst med regn her hjemme heller da.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *