Tatt på fersken

Det må være fryktelig kjekt oppe på loftet. Lukas har løpt opp så snart han har hatt muligheten – noe vi måtte hindre med pappesker og diverse rekvisita i starten. Sist helg kjøpte vi trappegrind, og tenkte “problem solved”. Jadda. En liten stund så. Nå har luringen funnet en bakvei, bokstavelig talt. Det er temmelig trangt, og vi trodde vel egentlig ikke han skulle greie det. Første forsøk gikk da heller ikke så bra – vi hørte sår klynking, for han satt bom fast. Og så flaut som det var å bli ferska på den måten…!

Tatt på fersken...

One thought on “Tatt på fersken”

  1. Hei! Takk for svaret.Skal prøve sånn skrangleboks vi også,for å se om det kan avta litt.Vi har også satt opp trappegrind ned mot kjellern,men han smetter igjennom sprinklene.Vi må visst fete han opp litt mer så magen ikke går gjennom 🙂 Det bildet der var morsomt da,tatt på fersken ja. Idag har det snødd å Alferd,som ikke likte sølepytter å glattisen,syns det er helt toppen.Han bykser å hopper å spretter rundt i den nye snøen som jeg ikke er like glda for har kommet.Ha en riktig god helg ilag med Lukas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.