Helgen er her

Margrete og Lukas

Den siste uka har det vært vår-vinter-vår-vår-vinter – med andre ord ganske normalt mars-vær. Nå trodde jo jeg at det skulle forbli vårlig etter den første omgangen med regn, men sånn ble det selvsagt ikke. Nå snør det voldsomt, så snømåking blir vel helgeaktivitet #1.

En som er mer enn overlykkelig for all snøen er Lukas. Han var ikke spesielt begeistret for regn og vått, og fryder seg stort når han får bore snuten ned i nysnø, hoppe og sprette som den ungen han er. Margrete er hjemme på perm og alle ungene hadde ei herlig økt ute i snøen. Legg merke til de ryddige ørene til Lukas etter frisørtimen.

I går startet vi på dressurkurs, eller hverdagslydighet som høres litt bedre ut. Første kveld var teori, så Lukas var stasjonert hos bestemor og bestefar. Jeg tok meg i å savne ham inderlig etter bare noen minutter på kurs.

Lukas buskeøre hos frisøren

Jeg er jo på jobb hele dagen, så jeg syns det ble fryktelig lenge borte. Men han hadde det helt sikkert fint. Og kurset startet veldig bra. Det er Total Hund AS som er arrangør.  Søndag starter alvoret for Lukas, deretter skal han selvsagt være med for å lære sammen oss. Etter starten i går gleder jeg meg veldig til mer!

Og i dag var det altså tid for frisøren. Lukas fikk sitt første møte med skikkelig napping av pelsen, og det syns han ikke var det minste gøy! Men det gikk greit altså. Ørene er ferdige, mye av pelsen ellers er påbegynt, potehårene er klipt og neglene fikk en god gjennomgang. Vi fikk god hjelp til å lære hvordan vi napper selv, så nå får vi ta en økt nå og da og prøve å komme i mål.

One thought on “Helgen er her”

  1. Næmmen så fin Lukas ble.Han er så lik Alfred. Jeg savner også Alfred når jeg er på jobb å når jeg er borte fra han.Vi trener på at han skal være alene hjemme,tror ikke han liker det så godt.Vil helst være rundt oss,men vi må trene.Har dere veid Lukas? Alfred elsker snøen han også.Liker å springe oppå brøytekantene å stå der å speide. Han likte ikke når det regna å ble glatt,da ble han usikker å ville ikke gå ut å tisse engang.Så nå er det blitt drømmevær for Alfred å han vil ikke inn igjen når vi har vært ut.Ønsker dere en fin helg med Lukas. Hilsen Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *