Det er servert

Hva er dagens på en lørdag? Her ble det lammestek i dag. Fylt sådan, med gratinerte poteter, gulrot, asparges og rødvinsaus attåt. Det ble egentlig ganske godt, og for en gangs skyld var det også årleit med vanlig middag på en lørdag i stedet for å styre med noe som egner seg til kombinasjonen godt og passende til TV-kvelden. Ungdommene var her og spiste de også, før de strøk på dør for å gjøre ungdomsting på lørdagskvelden. Og så kan vi synke sammen i sofaen – gode og mette – frem til minstemann ønsker seg kveldstur i snøværet.

Lørdagen ble brukt til litt shopping også. Lukas har fått seg navneskilt til halsbåndet sitt. Det ble ganske fint,  i tillegg til å være en aldri så liten ekstra sikkerhet hvis han skulle finne på å ta seg en tur på egen hånd (som vi selvsagt håper han ikke finner på).

6 thoughts on “Det er servert”

  1. Hørtes veldig godt ut ja. Det blir vel så vi venter til påsken med lammestek kanskje 🙂 Vi spiste jo fårikål igår. Lammekjøtt er bare såå godt 🙂

  2. Ikke hjemme, nei. Men, i dette tilfellet var jeg på by’n, må vite! Der har de fine titler på maten, vet du! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.