Godt med alt som er gjort

Operasjonen var vellykket! Det er stor sjanse for at jeg blir helt bra, selv om det var noe småtteri som jeg må passe på. Doktoren kunne fortelle at det var store skader inni albuen, blant annet var leddkapselen helt ødelagt og det var store avrivinger. En uttalt grad 3, som han sa. En grundig omgang smertestillende, hvile og opptrening er planene de nærmeste dagene. Så er jeg fit for fight igjen!

2 thoughts on “Godt med alt som er gjort”

  1. Godt at operasjonen gikk bra da du! Jeg har virkelig troa på at du snart har en arm igjen 🙂
    Hvordan føles det nå idag? Er du på bena? Er du sliten/slapp? Har du veldig vondt? Får du til å gjøre noe?
    Håper det går fort fremover!

  2. @Grete
    Har ikke vært veldig godt i dag, trodde jeg var på beina men måtte ha med Olav da jeg var innom jobb for å levere sykmeldingen… Ganske sløv av smertestillende, men de trengs ennå ja! Gjøremål begrenser seg til sove/se film/taste med én hånd 🙂 Tror nok jeg skal greie mer med én arm når det ikke gjør så vondt lenger, og etter hvert har jeg to! Leser litt da, det er kjekt å ha tid til det.

Leave a Reply

Your email address will not be published.