Bror min

Endelig fikk vi treffe Alfred igjen, som vi ikke har sett siden valpene var bare små nøster med hengende ører, som tisset på gulvet, var tøffere enn toget og gjorde sine barskeste angrep mot sokker og skjerf.

Lukas og Alfred til venstre med sine søsken Emil og Lina (Kaisa)

I går fylte disse nøstene 9 måneder, og er på ingen måte små lenger. Lukas er fortsatt en del større enn Alfred, men etter at han ble nappet helt ned i dag ser han nokså puslete og stakkarslig ut. Ikke den løveungen han har vært, liksom.

Vi tok en tur i Malvikmarka, langs Stavsjøen sammen med Alfred, Karin og Jon. Det har regnet i strie strømmer i hele dag, så det ble en våt fornøyelse. Men det var skikkelig trivelig likevel. Jeg setter SÅ stor pris på å endelig ha truffet Karin og vi skal helt sikkert treffes igjen snart, ikke sant vel?

Alfred og Lukas finner raskt tonen i regnværet
Vilter lek i lyngen
To glade gutter

Det var så mye regn at jeg turde ikke ta kameraet ut av vanntett-posen. Været var akkurat så nitrist som det ser ut på bildene. Jeg er sikker på Karins bilder er mye flottere og gleder meg til å se dem. Men det var i alle fall én stor fordel med så dårlig vær – vi fikk boltre oss nesten helt alene i skogen, og hundene løp uten bånd så lenge ingen andre var i nærheten. Det er første gang Lukas har gjort det i marka her hjemme, og det gikk helt fint.

Tobias fotograferte oss – Karin og samboer Jon, meg og Sondre – og Lukas og Alfred

Tidligere i dag traff vi en annen (hunde)venn og gikk en lang tur i Bymarka. Vi var våte til skinnet da også, rakk bare så vidt hjemom for å skifte før neste runde. Lukas er i alle fall storfornøyd med dagens utskeielser. Sliten og fornøyd 🙂

3 thoughts on “Bror min”

  1. Hei igjen,det var koslig treffes ja,det må vi få til igjen,å så koslig at de flotte gutta dine var med også.Arti med det bildet av oss sammen.Nå nei du,jeg har ingen bilder å vise.Jeg tok 2 som ble skikkleig dårlig.Håper jeg kan få til noen fine neste gang,må jo ha det av flotte Lukas.Alfred var kjempesliten da vi kom hjem,han har vært veeedlig rolig,å nå har han lagt seg i buret sitt i 2.etg,det er første gangen han ikke er nede her sammen meg.Han ligger nok der å drømmer om den fine storebroren sin da som han tror vi tilfeldigvis møtte på idag 😉 Jeg tror nok de kosa seg sammen ja.

  2. @Karin
    Hele familien slokna klokka 22, skikkelig sprekinger vi 🙂 Jeg håper vi kan treffes igjen snart, for det var veldig gøy. Vi får studere kalender og værmelding!

  3. Åååh, skikkelig grisevær! Vått, kaldt og guffent! Det så utrolig deilig ut igrunnen, jeg syns ingenting er som å komme hjem, finne tørre klær, en tekopp og tenne noen lys etter sånne turer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *