Åh – oops…!

Vi som var så fornøyd med å ikke rykke opp. Så fornøyd med å være blant de beste i vår divisjon, og føle at vi mestret litt. Her har bedriftsidrettskretsen gjort et mesterstykke og flyttet opp tre lag likevel. Og vi er med. Jadda!

Våre motstandere utover høsten – jeg tipper vi ikke blir å se så mye lenger opp på tabellen...

Jeg håper å være tilbake i trening snart, og det trengs vel trening for å henge med i dette selskapet…

One thought on “Åh – oops…!”

  1. Si ikke det Grete,kanskje dere bare blir bedre å bedre å rykker stadig oppover.Det bildet av Lukas var gjenkjennende ja,sånn gjør ALfred også,om han finner en toalettrull så er den i tusen biter på null komma niks å det er masse rot etter han.Selv er han et spørsmålstegn til det hele.Er det noe å bli sur for liksom?! Ødelagt mange toalettruller han skal jeg si deg.Ha en flott helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *