Lisjpia hjemme og fårikål på bordet

Margrete er kommet hjem til mamma igjen. Nå er det vel bare midlertidig, men likevel. Det viste seg å være vanskeligere å få jobb i Kongsvinger enn hun hadde regnet med, så nå skal lykken prøves her hjemme i stedet. Vi krysser fingre og håper hun kan få noe å holde på med (og tjene noen kroner) – i alle fall en periode.

Margrete venter på middagen

I dag har vi hatt hjemmelørdag, rydding av kott og garderobe og sånt. Det ble noen sko til overs (omtrent i størrelse 34-35) som guttene har vokst fra, jeg håper noen vil ha dem så jeg slipper å kaste (et par sandaler, et par fotballsko, to par tur/fjellsko)

Og så putrer fårikålen på kjøkkenet, snart er det middag – namnamNAM!

Fårikål – endelig!

2 thoughts on “Lisjpia hjemme og fårikål på bordet”

  1. Så nydelig Margrethe er,å hun er veeeeldig lik mamman sin.Den fårikål gryta så god ut.Nei jeg har ikke vært til lege,jeg hoster enda, spesielt mye på kveldene.Begynner å bli sliten i kroppen å syns det vises på ansiktet mitt at jeg er sliten.Så jeg skal oppsøke lege over helga,jeg lover.

  2. Hm…..kanskje jeg skulle fått tatt en titt på de skoene? Jeg har en koffert på ville veier og en 7-åring str.ca.34 som har litt dårlig med sko 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *