Septembersøndag

For et fantastisk vær vi har fått (igjen)! I natt hadde vi høstens første frostnatt, og sånt følger vel gjerne med det klare været som gir oss knallsol fra blå himmel om dagen og stjerneskinn om natten. Vi måtte selvsagt utnytte søndagen til en god tur med Lukas.

Frostrøyken lå over Stavsjøen ennå da vi startet på turen

Fortsatt frost i skyggene etter en kald septembernatt
Olav på vandring ved Stavsjøen
En rast med kaffe til oss og godbit til Lukas
Verdens beste lille kompis – i alle fall når godteriet sitter løst
Lukas leder an

Det var (med skam å melde) første gang Olav og jeg gikk rundt Stavsjøen – tidligere har vi alltid gått et stykke innover, snudd og gått tilbake. Men i dag tok vi hele runden. Inkludert kafferasten brukte vi to timer på turen, det var ganske passe som søndagstur for oss. Så rakk vi hjem i god tid til middag og runde #2 med fårikål. Ikke så dumt å ha middagen ferdig for en gangs skyld 🙂

Google Maps sitt satellittbilde over Stavsjøen (nede til venstre)

2 thoughts on “Septembersøndag”

  1. Heisann,så innmari fine høstbilda du viste.Veldig flott! Ja vi skulle absolutt ha fått til en tur igjen når været er så fint som det er nå. Tror godværet skal vare ei stund nå.

Leave a Reply

Your email address will not be published.