Sjampofrustrasjon

Procter &  Gamble heter firmaet som en gang sørget for at jeg fikk kjøpe min favorittsjampo og -balsam i butikkene. Men typisk min flaks – en vakker dag sluttet de å distribuere Pantene her. Jeg skrev til og med til dem og spurte – her er svaret jeg fikk:

Takk for at du kontaktet oss. Dessverre har vi sluttet å produsere produktet du er interessert i, hovedsakelig på grunn av lav forespørsel. Jeg håper skuffelsen ikke er for stor, og at du finner et alternativt produkt som du liker. Dine kommentarer er viktige for oss, og derfor deler vi dem marketsførings avdelingen. Hvis du har flere spørsmål, vennligst kontakt oss igjen.

Så… der  var det ikke mange alternativer til en frustrert kunde, gitt. (Artig setning om at mine kommentarer er viktige, dog)

Nå vet jeg at Pantene finnes i utlandet, så at de har sluttet å produsere det er ikke riktig – elendig kundebehandling og forbrukerservice i Norden, må jeg si.  Jeg finner det også i mange nettbutikker i utlandet – men akk!  det er visst en ulovlig vare å kjøpe på nett. Så – jeg får ikke tak i Pantene mer. Vet du om noe sted å kjøpe, så si fra – jeg blir gjerne stamkunde både på sjampo og balsam. Og skal du til Amerikalandet eller Utlandet, så si endelig fra om du kan ta med noen kilo bagasje for meg.

Det var med en viss lykkefølelse jeg entret dusjen her om dagen – jeg fant nemlig en gjenglemt flaske på loftet. For en gangs skyld var det okei at Margrete hadde lånt noe som ikke var brakt tilbake til badet nede.

En lykkestund med favorittsjampo

2 thoughts on “Sjampofrustrasjon”

  1. Dette skulle du sagt fra om for lenge siden – jeg har jo vært både her og der i år………… Tjekkia, Tyskland, Holland, Danmark og Frankrike!!!! Jeg er stadig på jakt etter en spesiell tannkrem, så jeg er jo innom butikker som selger både såpe, shampo og DIV…. HM…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *