En tanke og noen kroner til Japan

Jeg visste ikke at det skulle være bloggestille (Bloggers Day Of Silence) i går, men jeg vil uansett gi min lille støtteerklæring til de trippelkatastroferammede i Japan. Jeg oppfordrer også alle til å ringe 820 44 000 som er Røde Kors sin givertelefon. Da gir du 200 kroner, og det kan vel du også unnvære?

En ubegripelig krise har rammet Japan – vi kan vel hjelpe litt?

2 thoughts on “En tanke og noen kroner til Japan”

  1. Hei Grete,så enig så enig.Det er en forferdelig og ubegripelig krise.Jeg syns så synd i dem…De har også vinter og kulde nedi der.Og de sulter…Verden må kaste seg rundt å gjøre noe. For et flott hus dere har.Kunne tenkt meg det jeg.Hvor mye skal du ha?? :-)Ønsker deg en flott helg.Klem fra Karin og Alfred

  2. Dette er så til de grader, at det er vanskelig å fatte at det er virkelighet. Når en ser disse flombildene, så er det jo sånt vi ser i spenningsfilmer, og kan nesten ikke forstå et det er virkelige hus,biler og båter, og at det befinner seg folk i området Men selv et så velorganisert land som Japan trenger en hjelpende hånd nå, og 200 kroner kan nok de aller fleste nordmenn unnvære.

Leave a Reply

Your email address will not be published.