Det e’ mytji som kjæm fram

… når snøen forsvinn!

Noen ganger forstår jeg meg absolutt ikke på oss. Mennesker altså. Hva er det som får oss til å slenge så uendelig mye dritt over alt?

Dette er et eksempel fra nabolaget her. Rett ved gangstien. Ikke mer enn fem meter fra nærmeste bolighus. Vi skulle skamme oss. Veldig.

3 thoughts on “Det e’ mytji som kjæm fram”

  1. Hei,ja jeg syns bare det er supertrist…At vi ikke tenker og tar vare på naturen.Det er skremmende og trist..

  2. Hm, dette KAN vere innhaldet av ein plastavfallsdunk på avveie feks. etter storminga 2. juledag? Såg ganske likt ut i hekken mot naboen vår også, då snøen forsvann…. Plastdunken velta og vart tømt, restavfallet virka også mindre full enn dagen før. Det som ikkje ligg i hekken, ligg vel i enden av Breidablikveien, da…. Vi plukka det vi fann, men det var ikkje så lett å sjå alt, spesielt ikkje det som hadde hamna på utsida av gjerdet. Borte, liksom.

  3. @Magni
    Det kan hende det er Dagmars skyld. Eller Berit. Men det unnskylder ikke at det ser sånn ut nå, eierne av den potensielt forulykkede søppeldunken burde 1) skjønt at noe var på avveie hvis dunken var veltet og/eller tom etter en storm og 2) skaffe seg sterke briller hvis de ikke har fått øye på søppelhaugen nå som snøen har vært mer og mindre borte den siste måneden. Jeg tror faktisk de bare tenker “ikke mitt problem (lenger)” fordi søpla nå ligger på allemannsgrunn og ikke i deres egen hage. Og jeg synes de skal skamme seg inderlig for å la det være sånn. Det ender ganske sikkert med at det blir ryddet på en av velforeningens dugnader før nasjonaldagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.