Strikketreff, anyone?

Jeg ser av og til og rundt omkring at det arrangeres store og små strikketreff. For eksempel Strikketreff 2014 i Oslo til våren. Og da lurer jeg på om noen av mine strikkende venner har tenkt seg dit. Eller om noen vet om andre slike treff og om noen bruker å dra på slike? Jeg skulle gjerne strikke-nerde en hel helg sammen med likesinnede en gang i blant, men tror kanskje ikke det er det rette for meg å dra alene ut i verden. Finnes noe tilsvarende i Trøndelag? Ofte, sjelden, en gang i blant? Jeg vil veldig gjerne ha tips om slike møteplasser!

garn-treff
Det er jo trivelig å gjøre ting sammen, ikke sant?

3 thoughts on “Strikketreff, anyone?”

 1. Hei Grete.

  Jeg skal på Oslotreffet 🙂
  Var der ifjor også, kjempeartig. Er flere fra Trondheim også, i alle fall to jeg kjenner derfra som skal avgårde.

  Det er veldig hyggelig, men fare for magekramper pga fliring og ekstremt lite søvn.
  Man kan jo ikke gå glipp av noe 😉

  Det finnes et slikt treff i trøndelag også, det var på Røros i fjor, og skal være på Ørlandet til sommeren. Jeg skal ikke dit.

  Men du finner helt sikkert info om det på nett, de har en egen side på FB mener jeg, som heter Trøndertreffet. Det er en egen blogg også, tror jeg.

 2. Ja det kunne sikkert være noe for deg Grete.Men det er nok ikke for Sånne gamle som meg.som må ha nattesøvnen uforstyrret:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *