8 thoughts on “For to år siden”

 1. Hei:)

  Jeg kom over bloggen din etter søken om halebein på nettet. Det er ikke så mye og finne der ute, men så dukket din historie opp. Den er fryktelig lik min. Dermed hadde jeg lyst til å stille deg noen spørsmål. Din erfaring kan kanskje hjelpe meg:) fant ikke noen mailadresse så derfor denne kommentaren:) hilsen Therese 🙂

 2. Lurte bare på hvor lang tid det tok for deg fra du fikk henvisning fra lege til du fikk operert ryggen? Jeg har knust halebeinet, og fikk beskjed om at vurdering på sykehus skal skje innen juli i år. Det er lenge å vente synes jeg :O
  Hvor lang tid tok det før du kunne “fungere normalt” igjen etterpå, jobbe og sånn? Takk for svar!!

 3. Heisann 🙂 jeg skal fjerne halebeinet på fredag, også lurte jeg på hvor vondt det er i dagene etterpå? Hvor godt fungerer man liksom?

 4. Hei,

  Kom over bloggen din ifm søk på operasjon halebein! Jeg har de siste 3årene hatt store smerter fra bekkenområde. Smertene inntraff under og etter svangerskap og fødsel! MR viser flere betennelser, veskeansamlinger (hva det kommer av vet ingen) og et halebein i feilstilling! Ingen har tidligere før nå begynt å mistenke halebeinet som en mulig årsak! Har du mulighet til å sende meg en mail og fortelle litt om dine problemer i forkant av operasjon, vil jeg sette enormt pris på det!
  Du skriver at du ble operert på Røros av landets eneste halebeinsekspert- hvem lege er dette?

  Hilsen Stine

 5. Hei Stine

  Sørgelig å høre at du har så store problemer. Jeg var nok veldig heldig som fikk hjelp på den måten jeg gjorde, men jeg tror også enda flere leger nå har fått øynene opp for at halebein kan være årsaken selv om det ikke er så lett å se det på røntgen osv.

  Her har jeg skrevet svar på det de fleste har spurt meg om opp gjennom årene; se om du får de svarene du trenger her, ellers er det bare å ta kontakt igjen så skal jeg svare så godt jeg kan.

  http://grete.duna.no/blog/2014/01/30/ofte-stilte-sporsmal/

  Lykke til!

  Hilsen Grete

Leave a Reply

Your email address will not be published.