Til neste 50-åring

Jeg pusler nå ivei med mitt, og denne gangen er det enda en 50-åring som skal få strikkegave. Dette er et utrolig morsomt strikkeprosjekt, det heter Hemlige Vikingen og er en jakke inspirert av gamle vikingmønster og runealfabetet.

viking-bol-bak2For at det ikke skal være bare tullball i skriften har jeg til og med kvalitetssikret runene via en kollega som er langt over middels interessert i slikt – dermed er jeg sikker på at mottakeren kan bære jakken med en viss glede og stolthet. Og derfor kan jeg ikke vise fremsiden riktig ennå, det blir litt avslørende hvis man leser runsk 🙂

Jakken strikkes ovenfra og ned, og nå mangler jeg bare ermene. Jeg strikker i Drops Karisma, og krysser fingre for at størrelsen blir så riktig som mulig. Det skal syes glidelås i den, det blir også en spennende ny erfaring for min del. Ferdig jakke blir selvsagt presentert om en stund, det ser litt hustri ut med underveis-bilde der ingenting er dampet eller trådender festet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *