Don’t try this…

Kakao på termos er kjekt på tur, og på kalde kvelder med hundetrening. Vi hadde med oss både te og kakao på et par av treningskveldene med Lukas. I går fant jeg til to av disse termosene i turkurven vår, de hadde rett og slett blitt glemt etter siste gangs bruk. Det var antagelig greit å vaske termosene da, tenkte jeg. Den ene fikk jeg greit opp, det var ikke så mye i den. Men det luktet skikkelig pyton, så det ble en real skrubbing. Den andre fikk jeg ikke rikket toppen på i det hele tatt. Olav måtte frem med supermannkreftene og jeg skal love at han fikk den opp. Det kom et kjempeSMELL etterfulgt av en real dusj med gammel, sur kakao! Å herregud, som det smalt. Og herregud for en lukt! Det ble skuring av mer enn termoser – kjøkkenet ble i alle fall rent.

Note to self; sjekk turkurven med én gang etter bruk. Og åpne potensielle eksplosjonsfarlige termoser utendørs…

One thought on “Don’t try this…”

  1. Æsjda! Uff, synes jeg kjenner lukten hit. Sikkert litt av en vaskejobb! Kjenner vel til fenomenet, men visste ikke at de ble eksplosive! :-O

Leave a Reply

Your email address will not be published.