Naturligvis

Det er mye fint å se ute i skauen, jeg skulle gjerne hatt evner og utstyr til å fange mye mer av dette på vakre naturbilder. For eksempel den lille mauren som hadde kapret et fraflyttet larveskinn:

En arbeider på vei hjem med dagens fangst

En blivende sommerfugl kom vandrende over verandaen, den leter kanskje etter et passende sted å foreta forvandlingen sin? Hadde vært artig å se hva denne skapningen blir til.

En åme på vei til sin neste tilværelse

Det er sopptid, tenk at jeg ikke fotograferte soppen ute i skogen – og at jeg ikke hadde med kurv til å legge soppen i. Det ble allikevel med hjem noen nydelige piggsopper – namnam!

Blek piggsopp, en av de aller beste spisesoppene

Og så er multene kommet. Jeg er så absolutt ikke noen bærplukker, men kanskje jeg hiver meg utpå for å ha multer til enda en likør?

... men jeg sier ikke hvor!

3 thoughts on “Naturligvis”

  1. Hei Grete,men det er vel du som har tatt disse bildene? De var iallefall flotte. Så mye fint å se i naturen. Hvordan går det med Lukas? Klem fra oss

  2. @Karin Thun
    Hei Karin, ja det er jeg som har tatt bildene, var heldig med dem 🙂 Lukas er i storform, heldigvis – artig å se ham kose seg på hytta igjen! Hils til Alfred og si han må komme på besøk hit en gang også 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.