Reklamasjon?

For en stund siden kjøpte vi både ny sofa og nytt teppe på stua. Teppet er av ull, fra IKEA, og det er et veldig godt teppe. Problemet er bare at det loer noe innmari. Sofaen oppfører seg av en eller annen grunn som en magnet på denne loen. Det er muligens ekstra mye statisk elektrisitet fordi det er vinter, tørt og kaldt? I alle fall håper jeg sofaen blir litt mer som annet inventar etter hvert, i alle fall i forhold til å dra til seg alt av støv.

Men alle dottene må selvsagt støvsuges bort. Og det har vi gjort – jevnt og trutt.  Helt til vi skulle skifte pose i støvsugeren. Eller; vi trodde det var det vi skulle. Den hadde jammen ikke plassert støv i posen i det hele tatt, men utenfor og overalt ellers. Og det er ikke første gang! Så nå skal vi klage på støvsugeren og forhåpentligvis få en som virker. Vi trenger den mer enn noen gang!

Eller kanskje vi skal spørre IKEA om de vil ha tilbake ulla og lage flere tepper…?

One thought on “Reklamasjon?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *